Γιαννινα Οφη - Aτρόμητος - Βόλος: 0-2 (HL) | Novasports : Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α.

Ο πασ γιάννινα και ο οφη έμειναν στην ισοπαλία και παραμένουν δίχως ήττα στο πρωτάθλημα μετά από 4 αγωνιστικές. Από μόνο του είναι ένα στατιστικό που δείχνει πολλά για το πόσο ωραίο παιχνίδι έγινε στους "ζωσιμάδες" ανάμεσα σε πασ γιάννινα και οφη. 12' neira juan angel (πέναλτι); Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α.

Ο πασ γιάννινα και ο οφη έμειναν στην ισοπαλία και παραμένουν δίχως ήττα στο πρωτάθλημα μετά από 4 αγωνιστικές. Super milf! Η 47χρονη Μυρτώ Î'λικάκη ποζάρει ολόγυμνη - Θα
Super milf! Η 47χρονη Μυρτώ Î'λικάκη ποζάρει ολόγυμνη - Θα from sportdog.gr
12' neira juan angel (πέναλτι); Από μόνο του είναι ένα στατιστικό που δείχνει πολλά για το πόσο ωραίο παιχνίδι έγινε στους "ζωσιμάδες" ανάμεσα σε πασ γιάννινα και οφη. Ο πασ γιάννινα και ο οφη έμειναν στην ισοπαλία και παραμένουν δίχως ήττα στο πρωτάθλημα μετά από 4 αγωνιστικές. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α.

Ο πασ γιάννινα και ο οφη έμειναν στην ισοπαλία και παραμένουν δίχως ήττα στο πρωτάθλημα μετά από 4 αγωνιστικές.

Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Ο πασ γιάννινα και ο οφη έμειναν στην ισοπαλία και παραμένουν δίχως ήττα στο πρωτάθλημα μετά από 4 αγωνιστικές. Από μόνο του είναι ένα στατιστικό που δείχνει πολλά για το πόσο ωραίο παιχνίδι έγινε στους "ζωσιμάδες" ανάμεσα σε πασ γιάννινα και οφη. 12' neira juan angel (πέναλτι);

Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. 12' neira juan angel (πέναλτι); Από μόνο του είναι ένα στατιστικό που δείχνει πολλά για το πόσο ωραίο παιχνίδι έγινε στους "ζωσιμάδες" ανάμεσα σε πασ γιάννινα και οφη. Ο πασ γιάννινα και ο οφη έμειναν στην ισοπαλία και παραμένουν δίχως ήττα στο πρωτάθλημα μετά από 4 αγωνιστικές.

12' neira juan angel (πέναλτι); Πανό αναρτήθηκε στον κεντρικό σύνδεσμο της Θύρας 13 (ΦΩΤΟ
Πανό αναρτήθηκε στον κεντρικό σύνδεσμο της Θύρας 13 (ΦΩΤΟ from sportdog.gr
Ο πασ γιάννινα και ο οφη έμειναν στην ισοπαλία και παραμένουν δίχως ήττα στο πρωτάθλημα μετά από 4 αγωνιστικές. 12' neira juan angel (πέναλτι); Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Από μόνο του είναι ένα στατιστικό που δείχνει πολλά για το πόσο ωραίο παιχνίδι έγινε στους "ζωσιμάδες" ανάμεσα σε πασ γιάννινα και οφη.

Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α.

Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. 12' neira juan angel (πέναλτι); Από μόνο του είναι ένα στατιστικό που δείχνει πολλά για το πόσο ωραίο παιχνίδι έγινε στους "ζωσιμάδες" ανάμεσα σε πασ γιάννινα και οφη. Ο πασ γιάννινα και ο οφη έμειναν στην ισοπαλία και παραμένουν δίχως ήττα στο πρωτάθλημα μετά από 4 αγωνιστικές.

Από μόνο του είναι ένα στατιστικό που δείχνει πολλά για το πόσο ωραίο παιχνίδι έγινε στους "ζωσιμάδες" ανάμεσα σε πασ γιάννινα και οφη. Ο πασ γιάννινα και ο οφη έμειναν στην ισοπαλία και παραμένουν δίχως ήττα στο πρωτάθλημα μετά από 4 αγωνιστικές. 12' neira juan angel (πέναλτι); Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α.

Από μόνο του είναι ένα στατιστικό που δείχνει πολλά για το πόσο ωραίο παιχνίδι έγινε στους
Λέει «ναι» σε όλα η καυτή Î'ραζιλιάνα! (ΦΩΤΟ) - Sportdog.gr from sportdog.gr
Από μόνο του είναι ένα στατιστικό που δείχνει πολλά για το πόσο ωραίο παιχνίδι έγινε στους "ζωσιμάδες" ανάμεσα σε πασ γιάννινα και οφη. Ο πασ γιάννινα και ο οφη έμειναν στην ισοπαλία και παραμένουν δίχως ήττα στο πρωτάθλημα μετά από 4 αγωνιστικές. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. 12' neira juan angel (πέναλτι);

Από μόνο του είναι ένα στατιστικό που δείχνει πολλά για το πόσο ωραίο παιχνίδι έγινε στους "ζωσιμάδες" ανάμεσα σε πασ γιάννινα και οφη.

Από μόνο του είναι ένα στατιστικό που δείχνει πολλά για το πόσο ωραίο παιχνίδι έγινε στους "ζωσιμάδες" ανάμεσα σε πασ γιάννινα και οφη. 12' neira juan angel (πέναλτι); Ο πασ γιάννινα και ο οφη έμειναν στην ισοπαλία και παραμένουν δίχως ήττα στο πρωτάθλημα μετά από 4 αγωνιστικές. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α.

Γιαννινα Οφη - Aτρόμητος - Î'όλος: 0-2 (HL) | Novasports : Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α.. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Ο πασ γιάννινα και ο οφη έμειναν στην ισοπαλία και παραμένουν δίχως ήττα στο πρωτάθλημα μετά από 4 αγωνιστικές. 12' neira juan angel (πέναλτι); Από μόνο του είναι ένα στατιστικό που δείχνει πολλά για το πόσο ωραίο παιχνίδι έγινε στους "ζωσιμάδες" ανάμεσα σε πασ γιάννινα και οφη.